Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedves olvasó!

Örülök,hogy ebben a stresszes és rohanó világban eljutottál hozzám,mert lehet,hogy megtaláltad amit keresel!!


Engem Tündének hívnak és 2005 nyaráig aránylag egészségesnek mondtam magam.A kórházakat belülről csak látogatóként ismertem.

Aztán 8 hónapos terhesen kaptam egy spontán PTX-et (a tüdő összeesik és leválik a mellhártyáról) amitől eléggé megijedtem az orvosokkal együtt,de a kislányomnak szerencsére attól eltekintve,hogy ahol a csövet belém vezették lett egy anyajegy foltja más baja nem lett. :-) (mint később kiderült)
Ebből adódóan (PTX) a szülés elött már két héttel befektettek a kórházba megfigyelésre és adott volt,hogy csak császárral szülhetek. A szülés után viszont ahogy teltek a napok, egyre jobban úgy éreztem,hogy veszítem el az energiámat.Amikor már nagyon félelmetesen néztem ki a rokonok szerint is, 3 hét után "kiszültem" magamból azt a 10-12 cm hosszú placenta darabot amit bennem "felejtettek".Mint utólag kiderült ez mentette meg az életemet...
Sajnos az energiám ezek után sem volt az igazi,mivel a sima séta is megterhelő volt számomra és rövid idő után kifulladtam és ziháltam tőle..emelkedő pedig szóba sem jöhetett.
A lehetséges összes vizsgálatot elvégezték rajtam (allergia,tüdőterhelés-kapacitás,vérgáz,tüdőszűrés stb..) és kiderült,hogy teljesen egészséges vagyok.

A legfélelmetesebb az volt amikor próbáltam úszni már 3-4 karcsapás után befulladtam és vért köhögtem amire sehol nem tudtak magyarázatot adni.

Aztán 2006-ban sikerült elvágnom a kezem az ideggel együtt aminek következtében 1 hónap egészségügyi kálvária után végre egy orvos közölte,hogy ezt azonnal műteni kellett volna..

Következett megint egy 3 napos kórházi túra altatásos műtéttel ,aminek a végén az ébresztésnél fulladásos rohamot kaptam..Feltettek egy szép gipszet is 1 hónapig és mire levették már ott volt a tenyeremnél egy borsószem nagyságú daganat ami egyre csak nőtt és amikor visszamentem közölték,hogy szerintük semmi köze az előzőekhez,de ezt is sebészileg lehet csak eltávolítani,mert magától nem fog elmúlni...


Szóval itt úgy döntöttem,hogy elegem van az egészségügyből és szó szerint  a saját kezembe veszem a sorsomat,mert "a kockázatok és mellékhatások tekintetében" kezd elegem lenni az egészből..


Ebben az időben találkoztam régi barátunkkal akinél elég szembetűnő változásokat láttam.Mintha kicserélték volna.Az addigi méretes "sörhasa" eltűnt és az állandóan rákvörös arcának is teljesen normális színe volt.(a magas vérnyomásra kapott gyógyszerének elég sok mellékhatása volt ezért nem is szedte)

Mivel elárulta a titkát,ami főleg a lúgosítás volt, azután neki köszönhetően sokat javultam!
 Addigi egészséggel kapcsolatos "próbáim" közül ez volt a befutó,mert végre az OKOT szüntethettem meg és nem a tüneteket enyhítettem csak..!!

A lúgosítás egy út az energia és egészség visszaszerzésére..... De mindenkinek megvan a maga "csodaszere" ami nála igazán működik, én azt hiszem.. Mivel menetközben meglett a diagnózis is a saját betegségemre (lymphoangioleiomyomatosis , ami orvosilag gyógyíthatatlan és nagyon ritka) ezért nekem ebből kifolyólag is csak az öngyógyítás lett a megoldás...Ennek köszönhetően viszont nagyon sok hasznos dolgot ismerhettem meg,amivel tudok segíteni másoknak is.

Az egyik ilyen csoda Jakabovics Tibor (vegyész, gyógyszerkutató) által létrehozott nanotechnológiás készítmény, amely Lavylites termékcsaládként került az emberek számára is hozzáférhetővé. Ennek köszönhetően sikerült nagyon sok egészségügyi problémát megoldanom relatíve elég rövid időn belül.

 

https://youtu.be/0DxypTSA4U8

 

 

Annyi jó dolgot tudnék írni ezekről a csodaszerekről,de csak pár szóban amit magamon tapasztaltam :megszűntek az "időjárásra fogott" migrénes "fetrengős",hányingeres fejfájásaim,a kicsi (14%) tüdőkapacitásom ellenére jobban kaptam levegőt a transzplantáció előtt, nincs térdfájásom,a bőröm simább lett, ujjaimról eltűntek a szemölcsök,hajhullásom normalizálódott,a csomó ami állítólag csak szikével távolítható el megszűnt a kezemben, fogínysorvadásom rendeződött és nem vérzik az ínyem fogmosásnál, a clostridium difficile fertőzést hamar sikerült vele leküzdenem, aranyeret rendbe hozta, herpeszt gyorsan gyógyítja, érfájdalmaimat gyorsan rendezi, tele vagyok energiával és tettvággyal stb.. Ennyit rólam,de ami nekem igazán sokat jelent,hogy a környezetemben is fantasztikus pozitív változások következtek be már pár hét alatt , vagy akár azonnal.

 


Úgy gondolom,hogy annyi szépet és jót kaptam,hogy kötelességem ezt másokkal is megosztani,mert aki keres mint ahogy én is teszem, annak minden infó fontos lehet az életében... A lényeg a kitartás...és ,hogy NE hagyjuk abba a lélegzést..!!  :-) 


Szeretettel:Tündér