Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Néhány pozitív tapasztalat az egészségben

2008.03.05

 Tapasztalatok:

Családi sikerek a SuperGreens fogyasztásával


Az én történetem a termékkel nem vidám és nem is úgy történt, hogy valaki meghívott egy előadásra és az ott hallottak alapján döntöttem a termék fogyasztása mellett. A lányom 2005-ben egy kemoterápiás kezelésen esett át, és ennek kapcsán találkoztunk az okokat kutatván a szervezet sav-bázis egyensúlyának fontosságával.

Milyen változások történtek azóta?
• A férjemet 5 éve műtötték, azóta a Zantac 150-es savlekötő gyógyszert kellett szednie, reggel, este. Sajnos ez az adag már nem bizonyult elegendőnek, így az orvos Zantac 300-as savlekötőt írt fel, meg gyomortükrözést javasolt. A termék fogyasztását követő 2. héten visszaállt a 150-es adagra, és a 3. héttől nem szedi a savlekötő gyógyszert.
• A lányom a terméket fogyasztva több energiával rendelkezik, az esti fáradtsága megszűnt, reggel is frissebben, pihentebben ébred.
• A fiam, aki a termék fogyasztása előtt 120 kg volt, 8,5 kg-t fogyott annak ellenére, hogy az étrendjén nem sokat változtatott.
• Én orvosi papírokkal igazoltan az alábbi problémákkal küzdöttem.
  Jelentős súlyfelesleggel rendelkeztem. /Nem csoda, hiszen édesség-függőségem a környezetemben ismert volt, a kocsiban hagyott ilyen-olyan édesség maradványok a családom körében mindig lebuktatttak/. 12 cm-rel csökkent a csípőm szélessége. Ezt azért nem kilóban fogalmazom meg, mert nem biztos, hogy a fogyás rögtön mérhető kilóban jelentkezik!! A zsírszövetek térfogata nagy kiterjedésű, és először azt vettem észre, hogy nem feszülnek rajtam a ruhák. A harmadik héten már mások által is észrevehető változáson mentem keresztül, ami a fogyást, és az energiát illeti.
Magas vérnyomásom miatt 3 féle gyógyszert szedtem. A 2. héten valamennyi gyógyszert elhagytam, amit ebben a formában senkinek nem ajánlok, inkább a fokozatos csökkentés utáni elhagyást. Én a drasztikusság mellett azért döntöttem, mert kíváncsi voltam az eredményre. Azóta is napi 3 alkalommal mérem a vérnyomásom, és minden rendben van.
 Május elején kezdődő asztmát állapítottak meg, amelyre kétféle pumpát és gyógyszereket írt fel orvos. A gyógyszert nem váltottam ki, mert már akkor vártam a termék megérkezését és tekintettel arra, 30 napig kiváltható a recept adtam egy esélyt a terméknek. Nem kellett a gyógyszereket kiváltanom! Az éjszakai sípolásom megszűnt, az állandó krákogásom jelentősen csökkent.
A jobb lábamon tenyérnyi nagyságú fekélyszerű gyulladásom miatt egy éve az angiológián, az érsebészeten, a bőrgyógyászaton többször megfordultam és a fájdalom csak erősödött, ami már szinte elviselhetetlen égésbe, viszketésbe ment át. Jelenleg oly mértékben kezd visszahúzódni a gyulladás, amit magam sem hittem volna. A lábamról fénykép készült, az orvosi papírok és a lábam jelenlegi állapota a környezetem szerint önmagáért beszél.
Összességében azt mondhatom el, hogy jól érzem magam, tele vagyok energiával és még egy fontos dolog. A körmeim kettéváltak, amire nagyon sokféle vitamint, meg kapszulát szedtem eredmény nélkül. Még teljesen nem szűnt meg ez a problémám, de látható és érezhető, hogy ez is javulóban van.

A részletesebb eredményről azért írtam, mert bármit csináltam eddig – fogyókúra, vitaminok szedése, stb. – még soha nem értem meg azt az élményt, -amit mindenkinek kívánok -, hogy ismerőseim megállítanak, megkérdezik, hogy mi történt veled, sokat változtál, jól nézel ki. Koromat illetően nincs mit titkolnom, betöltöttem a 54. évemet. xwd
Csongrádi Kata

 


Azt hiszem minden anyának a gyermeke
egészsége és fejlődése a legfontosabb.


2006. május 15.-én léptem be az InnerLightba és lettem fogyasztója a SuperGreensnek.
Velem egyidőben a kisfiam, aki augusztusban lesz 3 éves, elkezdtük inni ezt a csodálatos terméket.
Mióta a pici megszületett, elég sok problémával kerültem szembe, ami a testi egészségemet rombolta.
Általában minden anyuka megtapasztalja az izületi változásokat a szülés után, ez velem is így történt.
Régebben is volt problémám az ekcémával, ez is fokozottan jelentkezett.
A kilókkal is küzdök, ez régen nem jelentett problémát, ha egy kicsit odafigyeltem le tudtam adni a fölösleget.
Ez ma már nem működött, akár mit csinálhattam.
Hónapok óta jártam a torokfájásommal az orvosomhoz, hétről hétre új gyógyszerekkel bombázta a szervezetemet, mindhiába. Ahogy abba hagytam a gyógyszer szedését, két nap múlva újra fájt.
Itt lépett be az életembe a SuperGreens és minden megváltozott.
Két - három napi fogyasztás után úgy éreztem magam, mintha egy úthenger ment volna át rajtam.
Az izületeimben pokoli izomlázat éreztem, az ekcémám rettenetesen viszketett és csúnyán láthatóvá vált.
A torkom sokkal jobban elkezdett fájni, alig tudtam nyelni. Ezen kívül még náthás is lettem.
Eltelt még két- három nap ezekkel a fokozott szenvedésekkel és mintha elvágták volna minden megszűnt.
Május 29.-én a mérlegre ráálltam két kilóval kevesebbet mutatott.
De ez még mind semmi, ahhoz képest ami a kisfiammal történt. Azt hiszem minden anyának a gyermeke
egészsége és fejlődése a legfontosabb. Mióta bölcsibe jár, állandóan a doktornénihez járunk, mert folyton
elkap valami bacilust, a fülével is elég sok problémánk volt. Ami viszont nagyon aggasztott, hogy utál enni.
Ő is elkezdte inni a SuperGreenst, amit ő napocskának hív és jelentkeztek a "tünetek".
Először náthás lett, kiütések voltak a popsiján, folyt a füle. Pár nap múlva azt vettem észre, hogy eltüntek ezek a problémák és sokkal nyugodtabb lett, éjszaka fel sem ébredt, nem mászkálta körbe az ágyat és vidáman ébredt fel.
Ami nagyon megdöbbentett engem és a bölcsiben a dadusokat, akik állandóan panaszkodtak, hogy csak turkál az ennivalóban a Martin, az az volt, hogy még repetát is kért az ebédből. Ez az állapot azóta is tart.
Ajánlom az aggódó anyukák figyelmébe, hogy a gyermekük ne legyen a statisztika része és sokáig
és egészségesen éljék le az életüket.
Most újult erővel és energiával látok neki a céljaim elérésének, amiben az első szempont, hogy másokat is hozzásegítsek ahhoz, hogy ilyen csodálatos dolgokról számolhassanak be.
Köszönöm ezt a pozitív élményt és lehetőséget azoknak, akik lehetővé tették
számomra és a kisfiam számára, hogy megismerkedjünk a SuperGreensel és egészségesen élhessünk tovább.

( Tóth Ágnes és Borbély Martinka )


...a legfőbb hatás, amit én szintén a SuperGreensre "kenek": észrevétlenül sikerült teherbe esnem

Mielőtt elkezdtem inni a SuperGreenst a Prime pH-val, én nagyon keveset ittam. Ha egy nap fél liter folyadékot bevittem, akkor már elkönyvelhettem magamban, hogy aznap igazán szomjas voltam. Tehát nekem igazán nagy kihívás volt belevágni ebbe az egész életen át tartó kúrába.
Mivel semmilyen egészségügyi problémám nem volt korábban, és a súlyommal sem voltak gondok, sok nyereséget nem vártam a termék fogyasztásától. Ugyanakkor tudtam, hogy az étkezésem nem a legegészségesebb, mint az egy sokat dolgozó, édességet szerető, kisgyermekes anyától "elvárható". Igazából engem az fogott meg benne, hogy ennek a fogyasztásával megelőzhetem a később esetleg előforduló testi problémákat. Meg természetesen az, hogy másoknak segíthetek vele. És persze, az sem elhanyagolható tény, hogy a kiegészítő jövedelemmel lekerülhet a figyelmünk az anyagi problémákról is. ;)
Húsvét hétfő délután kezdtem el inni, és azt vettem észre, hogy engem nagyon felpörget. Addig este 9-kor én már alig voltam használható, de akkor este 1/2 12-kor már úgy tettem ágyba a testem, mert tudtam, hogy másnap korán kell kelnem. Rég éreztem ilyen frissességet!
Aztán a folyadék mennyisége sem volt olyan borzasztó (persze, nálam a munkahelyen megvolt a jó példa, itt mindenki nagy fogyasztó :)), a napi 2 liter az én testsúlyomhoz elég reálisnak tűnt, és időnként meg is tudtam haladni. A fél liter folyadékot már egy ültő helyemben meg tudtam inni. És ez igazán nagy nyereség volt a számomra, hogy mire képes a testem!
Már az első napokban feltűnővé vált, hogy a bőröm sokkal simább, bársonyosabb lett, bármiféle testápolás nélkül. És ez tényleg látványos egy addig nem sokat ivó embernél!
Amitől féltem még, az a sok folyadék "mellékhatása", a sok pisilés. Persze, megvolt ez is, de hamar észrevette a szervezetem, hogy most megváltoztak a körülmények, így sikerült a vizet már nem csak "átmosásra" használnia, hanem meg is maradt az addig szomjazó sejtjeimben.
A SuperGreens jótékony hatásának köszönhető még, hogy érezni kezdtem a fogyasztói társadalom "normális", "emberi fogyasztásra alkalmasnak talált" termékeiben, hogy mennyire nem egészségesek. Túl vannak cukrozva, és tele vannak olyan anyagokkal, amikre nincs is szüksége a testemnek. Kezdtem meglátni az értelmét a vegetáriánus, biotáplálkozásnak. Ha nem is 100%-osan, de érdekelni kezdett az egészséges életmód, és olyan ételeket is mertem megkóstolni (pl. különböző zöldségek), amelyekre eddig csak húztam az orrom.
És hát a legfőbb hatás, amit én szintén a SuperGreensre "kenek": észrevétlenül sikerült teherbe esnem. Az első gyermekünkön még 10 hónapot "dolgoztunk", és egyelőre várni akartunk a kistesóval, de ez a szer olyan gyorsan kipucolta a szervezetem, hogy észre sem vettük egy ideig, hogy ő mégiscsak meg akart foganni és születni! Úgyhogy lányok, asszonyok! vigyázzatok! Vagy vessétek bele magatokat a baba-projektbe! :)))
Mivel ez az első 3 hónap kissé émelygősre sikerült nálam, így áttértem a kapszulákra és a lúgos vízre. És szokott segíteni, ami igen fontos, hisz nagyon sokat utazom, dolgozom, és nem tehetem meg, hogy egy ágyban vészeljem át a napi rosszulléteket.
Nem egetrengető sikerek, de nekem fontosak, és az előéletemhez képest igazán jó eredmények!
PNJ

 
Pár hét leforgása alatt megszabadultam olyan problémáktól, amikről azt gondoltam, hogy a sírig elkísérnek majd.

Csecsemőkorom óta gyermekkori ekcémában szenvedek. Én azon „szerencsés” 10%-ba tartozom, aki azt nem nőtte ki.
Az egész eddigi életemet végigkísérő vörös foltok már a világrajöttömkor a nyakamon voltak.
Ennek hála (az ekcéma velejárójaként) gyenge az immunrendszerem: állandó megfázások, torokgyulladások tömkelegével jártam kézen fogva nap mint nap.
Még egyéves korom környékén kivették az orrmandulámat, hogy attól majd hátha kevesebbet leszek beteg, de nem jött be, továbbra is állandóan náthás voltam.
Az oviban, az iskolában, a munkahelyeimen bármilyen vírus vagy betegség felütötte a fejét, azt én biztosan azonnal megkaptam.
10 éves korom körül szűnni látszottak az ekcémás tünetek. 15 éves koromig gyakorlatilag tünetmentes voltam, csak egy-egy alkalommal jöttek ki a kiütések, egy-egy nagyobb betegség alkalmával. 15 éves koromtól szeptemberben újra megjelent az ekcémám, de csak egy hónapra, aztán el is múlt.
Aztán 17 éves koromban „végérvényesen” visszakaptam nemkívánatos útitársamat, aki hozta a barátait is: rengeteg fajta étel-, állatszőr és pollenallergiát, asztmatikus rohamokat. Az allergiák természetesen a bőrömön ütöttek ki javarészt (a pollen kivételével, mert attól csak a Darth Vader-szerű hörgés maradt meg). A bőröm állandóan hámlott, égett, viszketett. Egy idő után már alig volt ép bőrfelület a testemen, úgy néztem ki, mint egy harmadfokú égési sérült.
Gyógyszeres, szteroidos és egyéb kezelések tömkelegét kaptam, s mindeközben állandó vendég voltam a nőgyógyászaton, mert a lányos problémáim sem akartak szűnni.
A gyógyszeres kezelések hatására csillapodott a bőröm borzasztó állapota, de kemény diétát kellett tartanom, hogy ne durvuljon el újra a helyzet.
Nem ehettem semmit, amiben búza, árpa, rozs vagy zab származéka van. Így tehát a kenyeret, tésztát, süteményeket, pizzát, főzelékeket stb.-t mind el kellett felejtenem. Mivel a kukoricakeményítőtől is azonnal berobbant az ekcémám, sűrítőanyagnak azt sem használhattuk.
Így hát maradt a hús, a zöldségek és gyümölcsök, a tojás és a tejtermékek.
Rengeteg nehézséget okozott, ha étterembe, vendégségbe mentünk, mindig végigkérdezni, hogy biztosan nem tartalmaz-e semmi, az ekcémám berobbanását elősegítő anyagot.
És néha sajnos nem sikerült kiszűrni. Ilyenkor újra vörös, égő foltokkal küzdöttem napokig, amelyeket rosszabb esetben elvakartam…
Hosszú időbe tellett megszokni az új étkezési vásárlási és főzési szokásokat.
S ha ez még nem lenne elég: földön fetrengős menstruációs fájdalmakkal küzdöttem 12 éves koromtól. Először csak 1-2, majd napi 4-5 Cataflammal sikerült „átvészelni” ezeket a napokat.
A köztes időszakokban (úgy a 8. naptól) petefészekgörcsök színesítették életemet. A további női problémákat nem részletezném…
Négy héttel ezelőtt kaptam az első egy hétre elegendő SuperGreenst. Már a harmadik nap elmúlt a petefészekgörcsöm, és a pár nappal későbbi menstruáció is fájdalommentesen, rosszullét, görcsök és egyebek nélkül ment le. Azt hittem először, hogy valami baj van. Orvoshoz akartam menni…
Aztán rájöttem, hogy valószínűleg a SuperGreens hatása lehet.
Három hete iszom intenzíven a SuperGreenst a Prime pH cseppekkel, napi 3,5 litert.
Két hét után próbából megettem egy rántott húst, és kíváncsian néztem anyám tekintetét, ahogyan az arcomat fürkészi ebéd közben (a rántott hús második falatjánál eddig vörösre váltott az amúgy igen fehér arcbőröm).

– Anya, látsz valamit? Vörösödök?
– Nem…
– De biztosan nem? Én nem érzek semmit.
– Egészen biztos?
– Egészen.

Kételkedve néztem a nővéremre, aki szintén a fejét rázta. Évek óta először nem durrant be az ekcémám attól, hogy búza hozzáadásával készült ételt ettem.
A múlt pénteken megettem 16 palacsintát. Csak úgy szolidan…
Semmi bajom nem történt azon kívül, hogy mozdulni sem tudtam az elfogyasztott mennyiségtől.
Nem kell már zsíros krémeket használnom, elég a sima testápoló kétnaponta, míg azelőtt napi kétszeri zsírozás nélkül azonnal kiszáradt és berepedezett a bőröm.
Mióta a SuperGreenst iszom, elmúlt az állandó orrdugulásom. És nem fogy el 3 nap alatt egy 100-as papírzsepi.
Pár hét leforgása alatt megszabadultam olyan problémáktól, amikről azt gondoltam, hogy a sírig elkísérnek majd. Féltem attól, hogy a gyerekeim örökölni fogják ezeket.
De mára tudom, hogy még én is meggyógyulhatok, és tudom, hogy a gyerkőceim, amint lehet, fogyasztani fogják az InnerLight termékeit.
Hálás vagyok dr. Youngnak, hogy a kezünkbe adott egy ilyen megoldást, amivel tömegek életét könnyíthetjük, vagy épp menthetjük meg.

Köszönettel: Petz Rita

2007 februárjában részt vettem egy, a cégem által finanszírozott általános egészségügyi kivizsgáláson.
Ott megállapították, hogy mindkét vesém tiszta ciszta, és a kéregállománya teljesen el van vékonyodva, és közölték velem, hogy bármely pillanatban leállhat mindkét vesém.

Ezután kezdtem fogyasztani egy lúgosító és energizáló italt.

Mivel nem vagyok már éppen fiatal, ezért több betegségem is kialakult az idők folyamán. Egy hónap után legnagyobb meglepetésemre nem fájt többet a lumbágós derekam. Következő meglepetésem az volt, hogy a visszeres lábaim nem dagadtak meg és nem fájtak többé.

A kivizsgálás során kiderült még az is, hogy az EKG sem jó, és elküldtek szív izotóp vizsgálatra. Oda három hónap múlva kaptam időpontot - ez alatt az idő alatt ittam a lúgosító és energizáló italomat. Mire a vizsgálatra került a sor, az orvos csodálkozva állapította meg, hogy semmi baja a szívemnek.

Közben a vérnyomás gyógyszeremet le kellett csökkenteni negyedére az előírthoz képest.

Június végén kellett újra urológushoz mennem, ahol a legnagyobb meglepetésemre az orvos meglepődve közölte velem, hogy a ciszták eltűntek a vesémből és hogy meggyógyultam.

Ezután minden gyógyulni vágyó embernek bátran ajánlom, hogy kezdjen el lúgosítani és energizálni, biztosan nem fog csalódni benne.

 

Újjászületés

Ahhoz hogy tökéletes képet adjak magamról, el kell mondanom, hogy 1998 évben Olaszországban 38 fokos melegben, autóbusz utasaként tömegszerencsétlenséget szenvedtem el. Testemmel feltörültem a Rómából kivezető autópálya aszfaltját, melynek nyomait viselem. Bal
kezem csuklótól hónaljig szétszakadt, vénát a combomból nyert érrel kipótolták, de a kitépett izmokat nem tudták pótolni. Sajnálatos módon a kipótolt vérér nem óhajtott működni, szenvedett a traumától. Nem volt benne vérkeringés, nem lehetett benne vérnyomást sem mérni.
Arcomról lézeres műtétekkel az aszfalt nyomait eltüntették, de testem többi részén még viselem, s ezek a foltok szennyezőként működnek.
Talán ez okozta, hogy a 7. hónapi fogyasztásnál ismét ugyanolyan erőteljes méregtelenítés történt a testemben, mint az első hónapokban.

Nem volt érthető számomra, hogy miért vagyok nagyon fáradt.
Hamarosan követte ezt, hogy folyt az orrom, kapart a torkom, és tüsszögtem, ezzel már egyértelműbbé vált, hogy valami miatt ismét méregtelenít a szervezetem. Iszonyú mennyiségű C vitamit fogyasztottam 3-4 nap alatt, s így a nagyobb kényelmetlenségek megszűntek. A meglepetés ezután következett. Kerestem a fáradtságom okát, és megmértem a vérnyomásom 11. hó 10-én 21 órakor, miután Micsinyei Károly országos igazgató által tartott továbbképzésről hazaértem, s a bal kéz értékei, ismétlem, ahol eddig vérnyomást sem lehetett mérni, alig tértek el a jobb kéz értékétől.

Számomra a "zöld saláta" létfontosságú, mert az a sokk amit ez a baleset okozott, ma sem tud nyugton hagyni, és nagyon rossz éjszakákat ad nekem. Úgy is mondhatnám, 100 %-ban meggyőződtem róla, hogy életképességemet, erőnlétemet adja vissza a Greens.
Tudtomra adták azt is, hogy a testembe beépült aszfalt darabkák rákkeltő anyagok, és egyetlen orvos sem tudott számomra erre megoldást kreálni. Lám mégis van megoldás, csak jó irányba kellett menni jókor és jó időben.
 
Forintosné Erzsi

 

2006 július elején I-es típusú (inzulinfüggő) cukorbetegséget állapítottak meg nálam. A vércukorszintem nagyon magas volt: 22 felett (a normális 4-6 között van), így azonnal el kellett kezdenem az inzulininjekciózást, napi háromszor.
Számomra teljesen elfogadhatatlan volt, hogy ezután így kell élnem, állandó „beszabályozottságban” és injekciókkal! Megpróbáltam más megoldást keresni a problémára, és szerencsére egy ismerősöm révén hamar rátaláltam az InnerLightra. Rögtön elkezdtem inni a SuperGreenst, valamint enni a Szuperszóját és a Króm/vanádiumot. Közben az étkezésemet is igyekeztem eltolni a lúgosító hatású ételek irányába: több zöldség, kevesebb hús, tejtermék stb. Azelőtt is sportoltam, de most még többet, illetve rendszeresebben mozgok, sportolok.
Az eredmény: miután fokozatosan csökkenteni tudtam a napi inzulinmennyiségét, 2 hónap után teljesen abbahagytam az injekciók adását!!! A vércukrom normális tartományban van, néha picit magasabb, de így sem rosszabb, mint egy inzulinnal élő cukorbetegnek.
A orvosom először még próbált lebeszélni az injekciózás abbahagyásáról, majd a napi három helyett kettőt javasolt, de legutóbb – látva a vércukorértékeket – már fel sem vetődött benne, hogy újra kellene inzulint adnom. Sőt, kezd érdeklődni a „módszerem” iránt.

Egyéb mellékhatások: több az energiám, kevesebb alvásra van szükségem.

Köszönöm mindenkinek, aki segített ebben!

Bodnár András (orvos)

 

A mappában található képek előnézete Harmónia

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.