Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új biológia-új élet

2008.03.05


Amikor valakinél „életveszélyes betegséget” diagnosztizálnak, hirtelen olyan lesz az élet, mintha beleestél volna egy végtelenül mély, sötét kútba. Tehetetlennek, magányosnak és erőtlennek érzed magad. 2003. szeptemberében lisztérzékenységet állapítottak meg nálam. Elmondták, hogy a lisztérzékeny embereknél nagyobb eséllyel alakulnak ki más betegségek is, mint például nyirokdaganat (lymphoma). Amikor rákérdeztem, hogy mekkora ennek az esélye, és kell-e aggódnom, a válasz az volt: „ … Nos, ha fáradtnak érzi magát, fogyni kezd, vagy belázasodik, jöjjön be azonnal.” Rögtön arra gondoltam, hogy ha addig várok, akkor már késő lesz. Ezért úgy döntöttem, hogy nem várok, hanem saját kezembe veszem a dolgokat. Eldöntöttem, hogy egészséges leszek.

Klinikai pszichoterapeutaként jól tudtam tanácsokat adni a pácienseimnek. Bizonyos szempontból gyógyítónak tekintettem magam. Most azonban nekem volt szükségem gyógyulásra, és nem tudtam, hogy hová vagy kihez forduljak. A hely is túl ismerős volt. Néhány évvel korábban hat éven keresztül sorban elvetéltem (ez összesen öt veszteséget jelent). A magánnyal, a fájdalommal és a félelemmel, amin az ember keresztülmegy egy egészségügyi válság során, sokszor nagyon nehéz megbirkózni.

Hát itt kezdődött az utazásom. Egy régi barátom segítségével - aki maga is keresztülment néhány nehéz időszakon, és visszanyerte egészségét – én is bizalmat szavaztam. Január volt, amikor veled beszéltem, és őszintén megmondom, az volt az első alkalom, amikor reményt és örömet éreztem. Ma is könnyeket csal a szemembe, amikor eszembe jut azoknak az érzéseknek az intenzitása. Olyan érzés volt, mint amikor valakinek odadobnak egy kötelet, amibe végre belekapaszkodhat.

Mindenféle tünetektől szenvedtem: két évig vérszegénység, három évig májproblémák, gyakran volt fejfájásom és migrénem, csontritkulásom, D-vitamin hiányom, sok fájdalmas szájsebem, alacsony energiaszintem, és két évig nem tudtam futni (miután egész életemben futó voltam), valamint állandó kimerültséggel küszködtem.

Ahogy javasoltad, végigcsináltam a tisztítókúrát és a teljes programot. Január óta rendszeresen iszom a Greens-t. Három héttel ezelőtt az orvosom szinte extázisban hívott fel és azt mondta: „Soha nem láttam még Önnél ilyen jó vérképet! Minden normális!!!”

Ma új embernek érzem magam! Az egész életem megváltozott! Őszintén mondhatom, egészségesebbnek érzem magam, mint valaha. Az összes kellemetlen tünetem elmúlt. Január óta újra futok, és most már heti négy alkalommal edzek, ami nem kis teljesítmény egy olyan nőtől, aki 42 éves, 3 gyermeke van és meglehetősen sok elfoglaltsággal járó munkája. Más meglepő nyereségeim is vannak. Évek óta először tudok természetes módon, altatók nélkül aludni. Nyugodtabbnak és boldogabbnak érzem magam. Körülöttem mások is megemlítik, mennyit változtam.

Szóval, hogy mit jelent számomra az InnerLight? Egy szóval meg tudom fogalmazni: REMÉNYT. A kutatásaidon és a termékeiden keresztül a legnagyobb ajándékot adtad nekem. Mindig az volt a legbelsőbb félelmem, hogy esetleg nem láthatom majd a gyerekeimet felnőttként. Most megvannak az eszközeim, és megvan a tudásom ahhoz, hogy hosszú, egészséges életet élhessek. Ez a legértékesebb ajándék, amit adhatunk a szeretteinknek, és általában az embereknek.

Dr. Young, megváltoztattad az életemet, én örökké hálás leszek neked ezért és a szívem mélyéből szeretném ezt megköszönni. Mélyen belül tudom, hogy a Jóisten küldött téged, akkor, amikor a leginkább szükségem volt segítségre és támaszra. Láttam, hogy milyen csodákat vittél végbe rengeteg emberrel, akik betegségben szenvedtek.

Legmélyebb tisztelettel,
Aliki Pishev

 

A mappában található képek előnézete Harmónia